Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Τα βιολογικά όπλα και η γρίπη των χοίρων.


(Αναδημοσίευση από το ιστολόγιο alkimos archive)
Ιδιαίτερα παθογόνοι ιοί γρίπης έχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ερευνηθεί και μεταλλαχθεί στα βιολογικά εργαστήρια του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα.

Μολονότι οι περισσότεροι σοβαροί άνθρωποι –με το χάρισμα της αντίληψης- είναι σε θέση να διακρίνουν την ύπαρξη περίεργων «συμπτώσεων» στα διεθνή δρώμενα, διστάζουν εντούτοις να εκφράσουν δημόσια τις υποψίες και τις ανησυχίες τους, με τον φόβο μήπως χαρακτηριστούν από τους φανατικούς ορθολογιστές ως «γραφικοί συνωμοσιολόγοι».
Έχω σκοπό να ασχοληθώ σε άλλο μου άρθρο με τη μάστιγα αυτή, που λέγεται «παθογόνος επιστημονισμός», διότι αποτελεί όντως ένα από τα δεινά της σύγχρονης εποχής και δίνει την αίσθηση, ότι εκπροσωπεί σήμερα την «ιερά εξέταση του Μεσαίωνα» (βλέπε εδώ). Έχουν κάνει βίαια κατάληψη στο χώρο της παιδείας με την αξίωση να ελέγχουν ακόμα και αυτόν τον χώρο της ΣΚΕΨΗΣ...

Στο άρθρο αυτό, πηγαίνοντας κόντρα σε αυτή τη «τρομοκρατία» της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, θα ήθελα να παρουσιάσω –χωρίς φόβο και πάθος- κάποια στοιχεία τα οποία έχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να μας δείξουν, σε ότι αφορά τα γεωπολιτικά παιχνίδια και αυτές τις λεγόμενες «πανδημίες».

Τον Οκτώβρη του 2004 το πρακτορείο «Ρόιτερ» μεταδίδει την έκθεση ειδικών της Βρετανικής Ιατρικής Ενωσης, σύμφωνα με την οποία, ο κόσμος ίσως να βρίσκεται ελάχιστα χρόνια μακριά απ' την ύπαρξη «τρομερών βιολογικών όπλων ικανών να σκοτώνουν μόνον ανθρώπους μιας συγκεκριμένης εθνικής ομάδας» εξαιτίας των επιτευγμάτων στην τεχνολογία των γενετικών όπλων.

Μπορεί σήμερα, πέντε χρόνια μετά τις παραπάνω προειδοποιήσεις, να έχουμε στο Μεξικό την ηθελημένη ή κατά λάθος χρήση βιολογικών όπλων; Όσο αποτρόπαιο και εάν ακούγεται κάτι τέτοιο, σε συνθήκες ιμπεριαλισμού δε θα πρέπει να αποκλείεται. Άλλωστε, ούτως ή άλλως, ιδιαίτερα παθογόνοι ιοί γρίπης έχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ερευνηθεί και μεταλλαχθεί στα βιολογικά εργαστήρια του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (μεταξύ άλλων...) προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα.

Το Μάρτη του 1997 είχε προκαλέσει διεθνώς αίσθηση η αποκάλυψη των σχεδίων του Αμερικανού παθολόγου Δρ. Τζέφρι Ταουνμπέργκερ για την ανασύσταση του ιού της λεγόμενης «ισπανικής γρίπης» στην επιθεώρηση «Science». Ο Δρ. Ταουνμπέργκερ σκόπευε (όπως και κατάφερε λίγα χρόνια μετά) να αναδημιουργήσει τμήματα απ' το γενετικό υλικό ενός ιού της λεγόμενης ισπανικής γρίπης, που ξεκίνησε από τον εμβολιασμό στρατιωτών σε στρατόπεδο του αμερικανικού στρατού στο Κάνσας το 1918 και προκάλεσε ως το 1919 το θάνατο έως 40 εκατ. ανθρώπων διεθνώς.
Για τη συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: